Sooviks inimeste kontakte kes just praegu elavad Hispaanias! Hakkame perega mõne kuu pärast kolima ja oleks hea kellegagi suhelda :)
Miks kontakte, suhelge ikka siin, et teised ka targemaks saaks;) Oleks tore lugeda, kuidas kellelgi sisseelamine on läinud, mis muresid ette tulnud jne, kuidas praegusel masu-ajal tööleidmine on läinud!
Inimese vaba valik kuidas suhtleb.Pealegi on siin tripis kõigest juttu olnud, vaja ainult ise otsida ja vaeva näha, kui on huvi.
Eks siin saab ju ka suheldud , aga ma hetkel tahan ju kontakte kellega suhelda. Ei pea ju kõike avalikult kirjutama :)
Tere, elan ja töötan Valladolidis :) (Madriidist 1 tunni rongisõidu kaugusel). Eestlasi konkreetselt Castilla-Leoni piirkonnas ei ole veel õnnestunud kohata.
Võib-olla on põnev teada, et kohaliku töö ja immigratsiooni ministeeriumi statistika kohaselt oli Hispaanias ametlikult ligi 2079 eestlast, kellest enamus rannikualadel.
Kellel sügavam huvi, täpsemad numbrid siin lingil: http://extranjeros.empleo.gob.es/es/Estadisticas/operaciones/con-certificado/201203/Tablas_PR_31032012.pdf
tabel C.5 Extranjeros del Régimen Comunitario con certificado de registro o tarjeta de residencia en vigor según provincia y nacionalidad. 31-03-2012
Saludes, Triin
Kui kellelegi tüli ei tee siis võiks kirjutada millega Hispaanias ka tegeletakse? Töö suhtes just. Kas töö oli juba minnes olemas või saadi see kohapeal otsides? Kaua läks aega? Kui palju oskas keelt minnes? Kas on ka erialane haridus jms.
Asukoht Spain, Malaga, La Cala de Mijas.
Võib julgelt ühendust võtta tripi vahendusel :)
Tere ! Palun andke märku, kes te elate Alicante ümbruses. Olen tulemas sinna 27.08.2012. Oleks tore natuke nõu küsida ja kui soovite Eestist midagi võin kaasa võtta ! (a la kilu vmt).
Autode export Hispaaniast.
Äkki keegi on üleval mainitud ala peal. Arvestades, et Hispaaniat kimbutavad kriisid, siis eeldaks, et pankadel peaks olema päris palju liisingule tagastatud autosid müügis. Aga kas ka nii on, sellele ma sooviks vastust :)
Vabandan, et postitus sai valesse kohta ...