Sooviks inimeste kontakte kes just praegu elavad Hispaanias! Hakkame perega mõne kuu pärast kolima ja oleks hea kellegagi suhelda :)
Hola!
Mu lugu on pikk, aga katsun selle lühidalt kokku võtta. Otsin Granadas või selle ümbruses umbes kaheks kuuks tööd (mai-juuni, juulis tahaks tagasi Eestisse minna, ülikoolide sisseastumiskatsed ju tulemas). Hetkel elutsen Alpujarra piirkonnas ühes väikeses külakeses. Tulin siia Workaway abil ja kõik on väga tip-top olnud. Nüüd aga on tahtmine natuke aega ka linnas elada ja reaalselt raha teenida, ise öömaja ja toidu eest maksta. Oskuste koha pealt... olen ülikoolis hispaania keelt õppinud, kõneledes on vahel raskusi, aga arusaamine on üldiselt 80%-90%. Lisaks suhtlen vabalt inglise keeles ja olemas on ka mingil määral saksa keele oskus (kunagi on tehtud rahvusvaheline saksa keele eksam, kuid kuna see keel pole aastaid kasutust leidnud, siis on mu teadmised kiduraks jäänud. Aru saan siiski suhteliselt vabalt). Praeguses töökohas täidan kõikvõimalikke ülesandeid, alustades hommikusöökide valmistamisest/serveerimisest ja lõpetades külaliste eest hoolitsemisega. Mu ülemus on mu tööga väga rahul ning on lubanud vajaduse korral mulle soovituse kirjutada.
Ehk siis kokkuvõttes, kas ehk mõni kogemustega inimene oskab nõu anda, kust tööd otsima hakata? Andaluusia tundub suhteliselt keeruline paik, kus hetkel tööd leida ning netist pakkumisi vaadates tuleb ainult masendus peale. Leidub siin piirkonnas paikseid eestlasi, kelle lastele oleks eesti keelt kõnelevat mängukaaslast vaja? Kas oleks mõistlik vanalinnas tegutsevatele turistidega tegelevatele firmadele oma CV saata?
Parimate soovidega E.
@E.
Kaua sa selle Workawayga Granada lähedal olnud oled? Kui sa oled veel aint umbes 2 kuud, siis ei ole mõtet rabelema hakata, arvan. Kaks kuud pole mingi aeg ju. Tööd otsid aktiivselt kaks kuud või rohkem. Saatmise asemel võiksid hakata ringi käima ja CVsid isiklikult jagada, kui ikka tõesti viitsid, kuigi sa kavatsed keset turismihooaega ära minna ja tekib kysimus, miks peaks sind võtma ja sinusse investeerima. Kui registreeritud tööpuudus on 27% ja Lõunas kõvasti rohkem, siis on kõige lihtsam tõsta kõrvale suvalisest riigist pärit suvaline CV.
PS! infoempleo.netis jäi paar päeva tagasi silma pakkumine, kus Alicantesse otsiti 3 kuuks Inglise-eesti suunal tõlkijat. Leping on fikseeritud tähtajaga kolm kuud, maist juuli lõpuni ja läheks ise, kui saaks, kuid kohustused hoiavad veel juuni lõpuni Madridis kinni.
Elan teist aastat Barcelonas. Kas siin veel eestlasid, või lähiümbruses? Oleksin huvitatud suhtlemisest :)
Vabandan, kui kedagi solvan, aga ei saa mitte vaiki olla.... Mõni peab end ilmselt küll eestlaseks suure tähega, aga tegelikkuses ja eesti keeles kirjutatakse ikka "eestlane" keset lauset väikese tähega. Samuti hispaanlane, venelane, inglane ja kõik muud rahvused. Rääkimata muudest sarnastest kirjavigadest, n ilmakaared, nädalapäevad, kuud jmt - kõik need kirjutatakse samuti ikka väikese tähega. Noh, ega see pole ainult selle teema viga, vaid üleüldine suur-suur probleem. :)
Tere!
Olen kunstnik Tallinnast. Tulen koos tüdruksõbraga 28. juunil Barcelonasse, et pisut kunstiäri teha. Otsin eestlasi, et kohtuda, oleks tarvis öömaja paariks ööks. Mu maale saab näha siit:
Hei!Olen noor neiu Tallinnast,kes tuleb Barcelonasse tööle ja puhkama 20.august-2.september.Kui leidub ehk eestlasi Barcelonas,kes oleks nõus kasvõi osa ajast 2te neiut majutama(maksaksime ka mingi summa kindlasti) oleksime kohutavalt tänulikud!+37256205759
Elame Lõuna Hispaanias ja oleme nõus 4 toalisest korterist välja üürima ühe toa max kahele inimesele. Kirjutage sõnumisse.
Täpsustan oma kuulutust. Pakkuda on üks tuba 4 toalisest korterist eestlastest puhkajatele lühikeseks ajaperioodiks.
On pakkuda töökoht Marbellas, loodavas kinnivara firmas asjalikule direktorile, kes tunneb, et saab selle tööga edukalt hakkama. Nõutav hea hispaania keele tase nii kõnes kui kirjas, inglise keel. Oluline on hea vene keel, sest firma teenindus on orienteeritud venekeelsele elanikkonnale. Kiire!!!
Kui Sul on need nõutud kriteeriumid täidetud, võta ühendust Mariannega telefonil 616 362 305 või jäta siia privaatsõnumisse teade.
Hei!
Kas siin keegi Marbellas ka asub? Oleks tore eestlastega ka kokku saada siin lõunamaal!:)
Tere, paiksed lastega pered alicantes või siis valencias kui tüli ei tee oleks hea meili teel suhelda ja saada infot sealse elu kohta, lasteaedade kohta jne. Minu meil on: [email protected]