Sooviks inimeste kontakte kes just praegu elavad Hispaanias! Hakkame perega mõne kuu pärast kolima ja oleks hea kellegagi suhelda :)
Desteny, Hispaanias ei osteta eriti autosid liisinguga ja kasutatud autosid tuuakse Saksamaalt, sest seal on odavam. Hinnad on kukkunud täpselt nii palju, et auto ost Saksamaalt + toomine + registreerimine on enam vähem samas suurusjärgus kui siin ostetud auto hind.
Tere! Kas keegi teab, kas Hispaanias on eesti perekondi kes otsivad endale au-pairi? Oleks väga tänulik,kui keegi teab midagi:) Võite minuga ühendust võtta [email protected]
Ettetänades Elina !
Eestlased Hispaanias Cadiz'is
Kas on Eestlasi elamas- töötamas Hispaanias Cadiz'i linnas või läheduses?
Mina elan hetkel Pamplonas (Navarra) ja töötan siin kohalikus transpordifirmas. Oleks tore mõne eestlasega suhelda. [email protected]
Evelin
Hei,
kas keegi Eestlastest elab ka Marbella lähedal, Nueva Andalucia, Puerto Banus? Ise olen siin veel vähemalt kuni jaanuari alguseni ja oleks tore mõne eestlasega suhelda.
Olen Lleidas aastaläbi suhtleks eestlastega kes elavad Tarragonas, Zaragozas, Barcelonas või kuskil mujal läheduses [email protected]
Valencia eestlased , kes on paikselt siinkandis koos lastega palun võtke ühendust , otsime oma 9 ja 17 aastastele tüdrukutele sõpru .
Hey!Oleme hetkel Barcelonas korteris , kuid tahaks kolida suuremasse majja, kas keegi veel tripist Barcelonas , kohtuks ja tripiks.:)
Valencia eestlased kes on paikselt siinkandis koos lastega võtke ühendust , otsime oma 9 ja 17 aastastele lastele ( tüdrukud) sõpru .
Kas keegi eestlaste kokkutulekul käis Fuengirolas?
Magasin maha, ei jõudnud kuidagi info minuni ...kurb, aga tõsi. Arvestades seda, et meil on Fuengirolasse 15 km ...
Tervitus kõik see pere! ;)
Ma ei tea kui aktiivne see teema on, aga... Tahame tulla sõbrannaga umbes 15.juuli paiku Hispaaniasse, ööbiskoht ja kõik muu on lahtine. Uurin, et kas keegi Hispaanias elavatest Eestlastest mingiks ajaks ööbimiskohta saaks pakkuda? Oleme väga vähe toas, rohkem rändame ringi ja avastame erinevaid paiku. Oleks hästi tore, kui keegi tuleks teenega vastu. Palun kirjutage sõnumitesse, kui miskit on pakkuda! :)