Sooviks inimeste kontakte kes just praegu elavad Hispaanias! Hakkame perega mõne kuu pärast kolima ja oleks hea kellegagi suhelda :)
Tervist. Sooviks suhelda inimestega kes elavad Alicante piirkonnas. Olen tulemas juunis perega Hispaaniasse elama.
Tere! Oleme autoga puhkusereisil 5-19 juulil Hispaania lõunarannikul.Nädalased peatused on plaanitud Roses ja Fuengirolas. Meie plika on 6 aastane.Kas on mõni sama vana lapsega pere,kellega koos saaksid lapsed rannas mängida ja vanemad õhtul mõnda head veini nautida.Võime ka midagi Eestist kaasa võtta,kellel soov.
Tervist! Mina ja mu sõbranna oleme huvitatud sügisel Hispaaniasse elama ja tööle minekust. Kindalt kohta pole kuhu tahaks minna, siiski kuskile lõunasse. Sooviks saada igasugust vajalikku infot mida oleks vaja teada. Näiteks, kus netileheküljelt leiaks endale tööd? Kuidas seal üldse olukord on? Väga raske tööd leida? Või peab ikka ise piisavalt aktiivne olema, et mingit tööd saada? Ning minu erialaks on hobused. Ehk keegi teab mingeid tutvusi või teab kust sellel alal tööd leida võiks? Kindlasti on palju küsimusi veel, aga hetkel ei ole kõike meeles küsida. Kasvõi väikene abigi oleks väga hea. Tänud ette ära :)
Infot palun mu mailile [email protected]
Tõeliselt soe on Sevilla kandis talvel. Kindlasti tuleks osata hispaania keelt.
L6unas on noorte seas y88puudus 50% ja keskmine on samuti suurem, kui praktiliselt k6ikjal mujal. Keskmine on ca 27%.
Hei,
Sain Gibraltarile tööle ja olen nüüd paar kuud La Lineas elanud. Esialgse plaani järgi olen siin veel umbes aasta jagu. Päris vahva koht. Samas, ilma Eesti sõpradeta on natukene igav.
Kuna korter, kus elan, on väike, siis öömaja saan pakkuda ainult viimases hädas. Sellegi poolest, kui keegi peaks siia kanti ära eksima, siis võtke ühendust :)
Töö asjus: Hetkel tundub küll, et enamus La Linea noori tegeleb Gib'ist Hispaaniasse sigarettide smuugeldamisega. Isegi arvestades seda, et Gibraltar pakub päris mitmeid töökohti, on asi päris hull. Mõnes väiksemas Lõuna-Hispaania linnas/külas on kohalikel noortel väga raske tööd, millest ära elada, leida.
Puhkuse ajal Barcelonas trehvasin kokku kahe Eesti neiuga, kes töötasid seal promootoritena (pms reklaamisid mingit ranna-klubi). Isegi Hispaania keelt ei pidanud selle jaoks oskama - Inglise keelega sai kenasti hakkama. Selle palga eest elasid nad päris hästi (Eesti mõistes suur palk). Samas, see olevat väga hooajaline tüki-töö - suvel lihtne leida, talvel mitte.
Janar
Tere,
sooviks suhelda Alicante Eestlastega. Oleme perega peagi sinna kolimas ja otsiks uusi tutvusi. Kui keegi sooviks hea nõuga aidata ja tuttavaks saada, siis palun kirjutage. :)
cupzik(ät)gmail.com
Kaasmaalased, kes on teinud otsuse elama tulla Hispaaniasse. oletan et soovivad ka interneti ühenduse üürikorterisse saada võimalikult kiiresti. See aga võtab aega, mõnel juhul isegi paar kuud nagu on olnud kuulda. Kui on tõsine soov saada siiski kiirelt ja probleemideta, palun andke teada, saan soovitada kiiret ja lihtsat varianti.
Tere!
Saabun 29.02.2016 nädalaks Madriidi. Olen Hispaania praktiliselt risti, põiki läbi sõitnud. Samas sooviks just eestlase aspektist elu, olu kohta rohkem teada saada. Plaan Hispaania rannikul, kas Barcelona, Alicante või Malaga piirkonnas kinnisvara soetada ja edaspidi pikemalt nn. kanda kinnitada. Kui kellelgi sel ajal kohalikest eestlastest vaba aega, siis oleks huvitav linnas või selle lähiümbruses kokku saada ja kohalikust elust olust natuke lähemalt juttu ajada. Minu reisigraafik on suhteliselt paindlik ja viibin Madriidi kesklinna hotellis.
Gabriel
Gabriel, ole selle lupstykiga ettevaatlik. Pole just kõige stabiilsema närvikavaga isik.