Austraalia töö ja elu 2013/2014 aastal?

Soovime erinevat infot kuidas on Austraalias tööga ja elamisega 2011 kas seal ka tekkinud raskusi töö leidmisega?Kus leida ja mis valdkonnas leida kõige paremini tööd?kes on nõus jagama oma infot ja olema abiks Eestlastele kes alles jõuavad Austraaliasse?(kontakte siis soovitatavalt)Kas pigem minna suurlinna või kuskile maa sektorisse?

Tänulikud erineva info eest :)!

Tervitusi:Eestist!

Vana suletud teema leiab siit http://trip.ee/content/austraalia/sugisel-austraaliasse.html! Trip.ee

1
...
67
8

Jälgige FB-s Eestlased Austraalias lehte, seal näete, millised pakkumised parasjagu on ja kus rohkem tööd leiab. Samuti on seal väga asjalikke soovitusi, millistest kohtadest ja inimestest tasub eemale hoida. Mina olen aru saanud, et Sydneys on kõige raskem miskit asjalikku leida.

0
0

Kuidas Audid soodsamalt Eurodesse saaks ? Kas Austraalias on odavam kohe eurodeks vahetada või peaks Eestisse dollarid võtma ? Ning kui kanda Commonwealthi bangast raha Lhv-sse või Swedi, palju siis vahelt läheb, oletades, et Audidena kannan ?

0
0

Tere!

1. Küsimus viisale kandideerimise kohta - kas enne www.immi.gov.au lehel avalduse tegemist peab mingi tervisetõend olemas olema?

Vaatasin http://www.immi.gov.au/visitors/working-holiday/417/eligibility-first.htm#d lehel viisa saamise nõudeid - financial oleks min 5000 AUD vaba raha? Kas nad küsivad panga väljavõtet või mitte, kui olen viisa taotluse sisse andnud?

Tänud!

0
0

Hei,

Enne annad avalduse sisse (ja maksad ära), sealt saab täpsed andmed mis tervisekontrolli tegema pead.

5000 aud on jah nö see summa mis olemas võiks olla. Võivad piiri peal küsida, aga ega keegi seda tegelt seda sulas näha ei taha. Pigem lihtsalt, et oled võimeline end ära elatama. Kui tahad rahuliku südamega ilma probleemideta ruttu üle piiri saada, võid muidugi pangaväljavõtted võtta (ja kui väga tahad siis isegi ära kinnitada lasta), aga tegelikkuses, kui jutt sujub hästi, sisi probleemi ei ole. Vabalt töötab nii, et näitad et mingi osa on pangaarvel + krediitkaardi olemasolu.

0
0

Tere, kahjuks selline häbiväärne lugu, et olen saanud karistada, kas mul on võimalust saada viisat?:-)

0
0

.

0
0

Tere! Plaanis siis parimale s6brale yllatus teha ja l6puks Aussi Kolida nagu olen talle juba 3a lubanud. Natuke siiski kardan et Mis minust saab seal. Sooviksin teie kes te Aussis elate v6i olete Elanud kogemusi kuulda. Mitmekesi läksite ja kus alguses elasite? Kaua läks aega enne kui tööle saite ja kus töötasite? Palju raha kaasa varusite lennupiletite lisaks? Millega peaks kindlasti arvestama enne minekut? Mis k6ige parem aeg Aussi minekuks? Aitäh teile kes näete vastamisega vaeva! :)

[email protected]

0
0

Tere.

Aussi kolimisega seoses tekib küsimus, et mis viisaga sa seda teha plaanid? Mina ja 2 reisikaaslast läksime working holiday viisaga ja elasime hostelis esialgu.

Kindlasti tasub auto ostmise peale mõelda, distantsid on meeletud. Meie saime kolmandal päeval tööle, tulime augusti lõpus. Teadsime vaid, et tehases lõpeb “shutdown (puhkus)” augustis. Töötame siiamaani kohalikus Abattoiris, Austraalia suurim lambaliha eksportija.

Arvestama pead seda töö asja, sellega on nii, et konkurents on meeletu, pead küsima endalt mida sa oled valmis tegema ja mõtle oma eelneva töökogemuse peale ning sihtkoha kohta uurima samu ameteid kui farmi just minna ei plaani. Jällegi farmis on samuti meeletu konkurents, meie saime ka tööle enamvähem sellepärast, et olime eestlased ja nägime asjalikud välja :D

Raha kulub kiiresti, me tulime kolmekesi, kuid majutus, söök ja autoost panid kahe päevaga 1000 taala näkku hakkama umbes. Alla 2000 oli veitsa kaasas.. niiet pole siin mingit nalja, meil oli õnne tööga :) Reisikindlustus tee kindlasti ära, soovitan http://www.studenttour.eu/est/ kaudu teha.

Tulekuks vaata hooaegade algusi, veits varem kohal olla. Peale hakkamist ja keelt on vaja, siis saad hakkama.. Edu igaljuhul!

0
0

Tasub lugeda: Loe, kui palju loodavad eestlased hoolimata tagasilöökidest Austraalias teenida!

http://noortehaal.delfi.ee/news/austraalia/loe-kui-palju-loodavad-eestlased-hoolimata-tagasilookidest-austraalias-teenida.d?id=67463770

0
0

Facebookis on olemas selline grupp nagu eestlased Austraalias. Ma usun, et seal ikka leidub kasulikku infot. Ise tuleb ikka natuke uurimistööd teha, et kuhu linna näiteks tahaksid minna. Suurlinnad on üldjuhul elamiseks väga kallid nt Sydney. Mulle endale pakub huvi Sunshine Coast, Brisbane ümbrus. Perth on aga nt minuarust üsna isoleeritud ülejäänud suurematest linnadest.

Muidu planeerin minna uue aasta kevadest või suvest Austraaliasse, algul ilmselt paarile juhutööle, maksimaalselt pooleks aastaks. Kui kellelgi on sarnane kindel soov, siis võib ühendust võtta ja asja arutada.

0
0

Ma ei tea, kas see on õige koht küsimiseks aga, kas keegi oskab öelda sellist asja, et kas Austraalia pangakaardiga Eesti internetilehelt (lennupiletid) ostmisel laekub mingi lisatasu. Oleksin väga tänulik ka lihtsa jah/ei vastuse eest. Cheers!

0
0

@ candy 24. okt. 2012 06:57 Ma täpselt ei tea aja piirangut meditsiiniõele, aga töö ei anna sulle alalist elamisluba. Ühes episoodis Border Security Australia's Frontline, saadeti Maalt välja mitu aastat seal töötanud Doktor, kusjuures ta töötas seal seaduslikult.

0
0

tere.küsimus vähe targematele inimestele. olen hetkel 30 ja saan juulis 31. et kui ma hetkel whv ära taotlen,kas saab siis ka minna kui ma olen 31,või pean minema ikka 30 aastaselt?

0
0

Mul sama case, ka juulis 31 sünnipäev :) Mulle vastati nii: Kui viisa taotlemise ja hea ka, kui viisa väljastamise hetkel oled 30, siis võid Austraaliasse siseneda aasta jooksul, isegi kui vahepeal 31 täis saad. Viisa võid vormistada juba praegu, sest kui sa sisened pärast viisa väljastamist Austraaliasse ühe aasta jooksul, siis koha peal saad sa viibida ikkagi terve aasta. See on, nagu hakkaks viisa kehtima piiri ületades.

Lähme koos? :)

0
0
1
...
67
8
Lennupakkumised
Reisikaaslased