Soovime erinevat infot kuidas on Austraalias tööga ja elamisega 2011 kas seal ka tekkinud raskusi töö leidmisega?Kus leida ja mis valdkonnas leida kõige paremini tööd?kes on nõus jagama oma infot ja olema abiks Eestlastele kes alles jõuavad Austraaliasse?(kontakte siis soovitatavalt)Kas pigem minna suurlinna või kuskile maa sektorisse?
Tänulikud erineva info eest :)!
Tervitusi:Eestist!
Vana suletud teema leiab siit http://trip.ee/content/austraalia/sugisel-austraaliasse.html! Trip.ee
Tervist
Oleme tulemas Oktoobri lõpus/Novembris Austraaliasse, ilmselt Perthi. Et kui kellegil on kontakte infot jne sealsete farmide kohta kuhu võib sel ajal tööle saada 2-4 eesti 20-ndates meesterahvast siis igasugune info on oodatud. Ka oodatud info milliseid farme peaks kindlasti vältima. Ka muu tööinfo oodatud nt ehitus jne.
Ka elamise kohta äkki keegi sheeriks infot, et palju maksab keskmiselt ja kui lihtne/raske seda leida Austraaliasse jõudmisel.
Ka need võivad endast märku anda, kes ka umbes sel ajal liiguvad sinnakanti.
ette tänades :)
Valentin Kirillov-noore ja vabana(ilma lasteta) on see lahe kogemus(minuarvates). Omal nahal see ka läbi tehtud. Ostsime ka lennukipileti ja kõike muud ajasime kohapeal. Esimese töö leidmine võttis mõned nädalad ja edasi polnud mingeid probleeme järgnevate töökohtade leidmisega.Ja pole rikaste vanemate võsuke, ega ka ise rikas. Sai ka 2 ööd pargipingil magatud...Aga selleks noorus ongi:)Piisavalt pealehakkamist peab olema:)Igaljuhul oli minu aasta Austraalia väga lahe ja rikastav kogemus:) Enam seda teha ei saaks, nüüd lapsed:)
C-4, on selline tööotsimis koht Darwinis(ja ka mujal ausis) nagu Gruntlabour. Meie saime oma töökohad pea alati sealt:)
Töö Austraalias
Huvitaks kuidas on töötada farmides, kas on väga karm või elab üle. Kui pikad on tööpaevad jne. Oleks tänulik igasugu info eest inimestelt, kes seal käinud, või omavad mingid infot.
Tere!
Palun soovitusi kuhu linna lennata jaanuarikuus, et sealt edasi kuhugi farmi tööd otsida. Tean, et paljudes kohtades hakkab vihmaperiood. Kas Sydney v pigem Perth? Kõik soovitused on teretulnud!
Millist farmi/istandust valida?
Kas keegi oskab soovitada, millisesse farmi või istandusse oleks kõige mõttekam tööle minna? St kus oleks tunnitasu võimalikult kõrge ja töö võimalikult lihtne, nii nagu eestlastele ikka meeldib:)
Olen kuulnud, et mõnes farmis on inimesed poole aastaga terve varanduse suutnud kõrvale panna, samas kui mõnes muus kohas jätkub tööd vaid nii palju, et napilt jätkub nuudliteks ja narikohaks. Keegi rääkis, et puuviljafarmidesse veetakse bussidega filipiinlasi, kes seal sisuliselt peotäie pähklite eest robotitena tööd raiuvad jne jne
Jagage palun isiklikke kogemusi, ise jõudsin just Sydneysse, kuid plaanin kusagile linnast välja püsiva töökoha otsida.
Tere jälle! :) tsiteerin Realer: "tunnitasu võimalikult kõrge ja töö võimalikult lihtne, nii nagu eestlastele ikka meeldib:)" Enda poolt lisaksin, et nii meeldib pigem laiskvorstidele. Ega siin laiskvorstidele ei vaadata paremini, kui Eestis. Väga vale arusaam. Mis asjapulk mina olen, olles Aussis olnud vaid natuke üle kahe kuu. Kuid siiski on juba pisut silma jäänud. Enamjaolt pead siin end töestama, et hoida rauad soojas. Ja seda valdavalt tehaksegi, minnes vahetevahel äärmusteni ja lüües kõrvaltöötajale seljataga nuga selga. Endal veel konkreetselt nuga selga pole löödud. Tööd olen saanud teha. Seda Darwinis. Hetkel läheb siin töö otsimine vast vähe ladusamalt kui kuu-paar tagasi. Rahvas hakkab märja hooaja eest lõunasse pagema. Jääb rohkem töökohti. Meestel lihtsam, naistel raskem. Nii sain ka mina oma tüdrukust varem tööd. Arvestades saabumisest, vist isegi ennem kümmet päeva. Tegelikult oli ju paanika meeletu esialgu vaadates, kui suur defitsiit on vaba töökoht. Ükspäev, aga patseerusin muskulaari paisutades ette-taha Põhja-Territooriumi rehviladudes. Töö sain ainsamast asjalikust Backpacker Job Center´st. Naba sai mitu korda kurguni sikutatud, raputatud, sokutatud. Olin õnnelik, et töö on. Tööd on, elad ära. Aga juhtub enamatki. To kairih: Tänud vihje ja toetuse eest :) Aga. Gruntlabour ei tegutse sel aadressil mis netis. Seda juba ammusest ajast. Nii väitsid uued rentnikud, kes sel aadressil tegutsevat. Ilm on valdavalt ilus ja kala lööb lutsu. Päikest!
Australian scaffolding
Tere olen 20ne aastane noormees ja sooviks leida tööd Austraalias scaffolderina. Olemas 2 aastat kogemust selle erialaga 0–80 m kõrgetel objektidel. Kuidas palgad sellel erialal, mis nõuded üldjuhul ja kas tööle on kerge saada? Kui kellegil tutvusi selles ringkonnas rohkem või juba töötab Austraalias selle erialapeal siis kirjutage ;)
Tere, Sõidan novembris Melbournisse Working Holiday viisaga. Kas keegi teab seal häid firmasid kes aitavad cv koostamisega ning töö leidmisega või ka mingeid kodulehte Melbouni linnas ja selle läheduses tööpakkumistega(hooajaline jms)? Kus ise töötate seal ja kuidas leidnud olete?
Igasugune info on teretulnud.
[email protected] Darja
Tervist,
Plaanin minna Austraaliasse Dets. lõpp jan. alguses. Kuna Austraalias häid tutvusi ei oma siis paluks abi kellegilt kes on austraalias või on sinna poole samal ajal teel. Nimelt ei näe mõtet kohapeal aega ja raha raisata töökoha leidmisele, vaid tahaks minna koheselt kuskile intervjuule või tööle.Kindlasti tahaks ka väikest tuba, võin täitsa vabalt kellegiga koos üürida.(kes samuti üürida soovib). Plaan on siis jääda aastaks ja koguda raha, erilist ümber austraalia reisi ei plaani,küll aga miski tripi ikka teeks.
Pakkumine siis selline kes aitab organiseerida töökoha ja elukoha saab oma vaeva eest mingi summa(kokkuleppel) Parem annan selle raha teisele eestlasele, kui kulutan mõtetule ringi sõitmisele ja asjaajamisele. Oman tõstuki - auto ja väikelaevajuhilube.
tunned huvi siis kontakteeru siin või [email protected]
Lugupidamisega
Tervitused!
Mina palun samuti abi.. Saabume poisiga jaanuaris Perthi. Ehk keegi teab kedagi kes tahaks kuskile farmi või istandusse abikäsi. Ja kui keegi veel enda juurde mõneks nädalaks magama ka võtaks, siis oleks eriti super. Olen kuulnud nendest jubedatest ööbimis kohtadest seal, sinna ei julgeks küll oma kodinatega minna. Ja raha paigutaks hoopis teie tasku. Ole abiks meile ja meie toetame ka sind rahaliselt. :)
Kirjuta mulle kui saad abi natukenegi osutada!
Lugupidamisega
Medistsiiniõena Austraalias töötamine
Kas keegi teab eestlast kes on läinud Austraaliasse õena tööle ?
Farmitöödest ei ole huvitatud.
Ja kas 12 kuupikkuse Working Holiday visaga saabki ainult 6 kuud kokku tööd teha ?
Kuidas leida tööd Austraalias
Tere! On plaan minna Austraaliasse tööle. Oskab keegi äkki soovitada kuidas seal kõige lihtsamini tööd leida?
Tere, palun ka abi, lend tuleb 15 nov ja oleks abi vaja töökoha ja elamise leidmisel. Võin teha kõikki töid.
Candy, kuni kuus kuud ühe tööandja juures. Siis tuleb edasi liikuda. Töötada võid kasvõi iga päev terve aasta jooksul.
Mõned küsimused, ja ehk saab ka värskemad vastused !?
Kui palju maksab kokku Eestist Austraaliasse lend? Kuhu sihtkohta olete lennanud, ja kust kohast edasi Austraaliasse?
Kui palju maksab viisa ja reisikindlustus?
Aitäh!