Soovime erinevat infot kuidas on Austraalias tööga ja elamisega 2011 kas seal ka tekkinud raskusi töö leidmisega?Kus leida ja mis valdkonnas leida kõige paremini tööd?kes on nõus jagama oma infot ja olema abiks Eestlastele kes alles jõuavad Austraaliasse?(kontakte siis soovitatavalt)Kas pigem minna suurlinna või kuskile maa sektorisse?
Tänulikud erineva info eest :)!
Tervitusi:Eestist!
Vana suletud teema leiab siit http://trip.ee/content/austraalia/sugisel-austraaliasse.html! Trip.ee
Tegin oma blogisse postitused, mis on Aussis esimesed asjad, mida pead tegema....järgmistes leiab infot ka selle kohta, kust tööd otsida jne http://carra-aussis.blogspot.com.au/2012/10/must-do-list.html
soovitangi lugeda nii palju blogisid kui võimalik, seal olen siiani parima info saanud :)
Tere!
On ka plaanis nüüd see aasta mingi aega kuupäeva veel täpselt ei tea austraaliasse minna pikemaks ajaks. Sooviksin igasugust abi et kuidas on seal töö leidmisega võiksin teha igasugust tööd. Elukohta olen juba atuke uurinud. Aga igasugune abi oleks teretulnud. Võib mailile ka kirjutada kui keegi saaks aidata :)
Tänud [email protected]
Farmitöö
Tere,
Ma olen Austraalias nuud 4 kuud elanud. Aprillis saab mul 6 kuud täis, kus uhes firmas tootanud olen ja soovin selle farmitöö ära teha. Kas keegi plaanib kuskile farmi sellel ajal minna ? Sooviks infot ja ideid :)
Tänan :)
Gylnara
Tere! Kas keegi on töötanud või töötab hetkel Austraalias? Rääkige palun oma kogemustest töö ja elukoha leidmisel. Kõik kirjad on oodatud gmailie: [email protected] Tänan!
Tere, oleme perega Aus-sse minemas ning u 16 apr-9 mai olen lastega (2 ja 4 a poisid) üksi Port Macquarie kandis. Kas keegi oleks nõus mõnda aega seal koos meiega olema, eeldusel, et vahetevahel tuleb ka üksi laste järgi vaadata? Elamine oleks siis tasuta(oma tuba).Soovitavalt üksik neiu. Huvi korral kirjuta: [email protected]
Tere kõik, kes on juba läinud Austraaliasse elama või plaanivad seda veel teha. Mul selline mure, et ma ise plaanin minna järgmise aasta alguses ja mu juhe hakkab kokku jooksma, kuna olen uurinud sinna kolimise asju. Selleks ajaks kui plaanin minna olen omandanud õe hariduse ning olen mõelnud ka minna farmi kui vaja. Kas keegi oskab aidata, et kust ja mida ma pean uurima ja tegema, kui soovin Austraaliasse minna, nimelt Perth huvitab.
Suurimad tänud kes saab natuke juhendada,
Tänades,
J.
Tervist Me sõbrannaga plaanime minna Austraaliasse märtsi keskel. Hetkel on plaanis minna Sydney-sse. Kas kellelgil on äkki meile soovitusi, näpunäiteid jne. Kuhu oleks algul kõige mõistlikum minna, eriti töökoha poolest, et saaks kiiresti tööle. Meil ei ole vahet, kas farmi või klienditeenindusele. Oleks vaja ka natukene abi elamiskoha soovituste kohta. Igasugune info, kontaktid, abi jne on tere tulnud.
Kas on mõtet minna Eesti suvel Austraaliasse, leiab seal tööd? Ja kuhu kanti mõistlik minna, ise arvan, et ilmselt põhja, kuid kui lennupileteid uurida, siis Brisbane, Sydneyisse oluliselt odavam lennata. Kas leiaks sel ajal ka seal algul tööd ja siis edasi rännata? Mõttes on olnud minna nii juuni lõpu paiku ja tagasi siis ehk detsembriks.
kas keegi teab head too agente sydneys? olen juba tukk aega tood ise otsinud aga ei ole edu olnud
Tere, kas saan õigesti aru, et kui vanust on vähem kui 25 eluaastat, siis peab Austraaliasse minekul olema lisaks eesti juhiloale ka kindasti rahvusvaheline juhiluba? Kas kolme kuu möödudes tuleb seal teha ka mingid sõidueksamid või saab lihtsalt juhiload ümber vahetada?
Tänud!!
To fatedog: http://www.immi.gov.au/living-in-australia/settle-in-australia/to-do-first/apply-for-tfn.htm link räägib enda eest. Viisa hakkab kehtima alates riiki sisenemisest. http://www.immi.gov.au/living-in-australia/settle-in-australia/to-do-first/apply-drivers.htm link jälle räägib:D Majanduslik olukord on ikka võrreldes Eestiga mitu korda parem ,kaks päeva käid tööl ,et nädala elamine kinni maksta(kodu ,toit,net jne). Tööd kindlasti on kui otsid ja ma arvan ,et igal ajal on sinna hea minna:D
Terv
Plaanis on minna septemberis kängurumaale. Peamine küsimus, mis mul praegu mõttes mõlgub, on see, et millisesse linna tasuks lennata. Minu esmane prioriteet oleks esialgu leida kohe töö. Kas keegi kogenum oskab sellega seoses soovitada, et milline Austraalia linn/piirkond on parim paik tööhõive seisukohalt? Mingeid konkreetseid ametialaseid eelistusi või piiranguid mul otseselt ei ole.
Hetkel olen oma lolli peaga mõelnud Darwin'i ja Brisbane'i peale, aga kuna mul ei ole eriti üldse aimu, kus ja mida võib oodata, siis olen avatud kõigile soovitustele.
Tänud, kes viitsib lugeda ja vastata!
Endal sama küsimus, plaan startida samuti hiljemalt septembris, kuhu linna oleks siis mõistlik esialgu maanduda, et võimalikult "lähedale" endale see farmitöö leida?