Soovin novembrist 2014 minna tööd tegema ja keelt arendama(inglis keelt) soojemale maale.Riik pole oluline.Tööd oskan ja soovin tööd leida- valdkonnas:põllumajandus,farmitööd jt.
Kas keegi oskab soovitada,nõu anda või koos minuga sellise retke ette võtta! ca aastaks…algul.
No kui novembris, soojemale maale ja farmitööd, siis kargab pähe Lõuna-Hispaania, kus talvekuudel tsitruste-(apelsinid, mandariinid, sidrunid) ja oliivikoristus täie hooga käib. Kuid inglise keele arendamisega pole seal (siin) midagi peale hakata:) Austraalia ehk?
Tahan siis olla seal ca 1,5 aastat, mitte hooaja möödudes uut kohta otsima jälle minna. Ja mul tütar sai inglis keelega seal hakkama kui käis:)
Ma soovitaksin siiski ka hispaania keele kursustele minna,sest olen elanud seal,ning inglise keelega pole seal küll midagi teha,kui siis ainult turismi osakonnas.Kui sa just sinna tööle lähed.Kordan veel kord,et Saksamaa,Prantsusmaa,Sweiz,Austria,Itaalia,Hispaania on maad,kus räägitakse oma keeles!KUI sa tahad nendes maades tööd leida,siis võta need keeled käsile.Olen elanud kõigis nendes maades,ning mitte ühe kuu :D,tean mis räägin !Kuid pakkumine on jõus, kui Austriasse satud anna teada :)
Igati nõus Donnerman ga. Kui vähegi oskad kohalikku keelt on võimalused suuremad. Kusjuures hispaania keelt räägitakse väga paljudes riikides, seega on selle keele oskamisest suur abi ka mujal maailmas. Kuivõrd sõiduni ikka päris oalju aega, siis vut vut keelt õppima.
Tänan soovituste eest:) Eks pean vaatama jh, kus ikka inglis keelt jutustakse:)riiki. Donnerman: Võtan siis ühendust enne jh, kui sinna pooole peaks tulema. Saksa keelt ikka oskan veidi.