Austraaliasse tööle 2014

Tere! :) On kindel plaan minna suvel Austraaliasse tööle ning otsin endale reisikaaslast/reisikaaslasi, kellel sama plaan :) Palun anna märku, kui oled huvitatud ja hakkame asju ajama :)

sau! mule endal ka plaanis see aasta minna austraaliasse või kuskile mujale tööle /elama võid kirjutada mulel [email protected]

0
0

Hei, jep endal ka kindel tahtmine minema lennata ja selle kuu lõpust hakkan asju ajama ning loodan, et septembri lõpuks saan minema

Huvi suhelda siis : [email protected]

0
0

mina olen huvitatud!:)

0
0

Kas keegi juba augustis minemas on?

0
0

Mina oleme elukaaslasega 12. aug Perthi poole liikumas

0
0

On keegi lähiajal minemas austraaliasse? Augusti lõpp-septembri algus?

0
0

Keegi on Novembri lõpu poole Aussi poole minemas ? võtke ühendust

0
0

Plaan minna elukaaslasega novembris Rohelisele mandrile. Võib vestelda sel teemal.

0
0

Kuidas üldse hetkeolukord tööleidmisega seal on? Austraallased keda olen viimasel ajal kohanud väidavad, et tööd pole ja elu kehva ning kallis. Kuidas on olukord eestlaste vaatevinklist?

0
0

Kui oled hakkaja on tööd ja palka ka. Hetkel on küll siin vaikne aeg, sest pühad on, aga mina ei ütleks, et seis halb oleks. Seis on halb nende jaoks, kes ei oska tööd sebida. Siin nädalas teenida 1000$-1800$ täiesti võimalik. Ma ise olen siin teist aastat ja ei pinguta oma jutuga üle ;)

0
0

ErkiT, tohib küsida mis valdkonnas töötad?

0
0
Lennupakkumised
Reisikaaslased