Austraalia töö ja elu 2013/2014 aastal?

Soovime erinevat infot kuidas on Austraalias tööga ja elamisega 2011 kas seal ka tekkinud raskusi töö leidmisega?Kus leida ja mis valdkonnas leida kõige paremini tööd?kes on nõus jagama oma infot ja olema abiks Eestlastele kes alles jõuavad Austraaliasse?(kontakte siis soovitatavalt)Kas pigem minna suurlinna või kuskile maa sektorisse?

Tänulikud erineva info eest :)!

Tervitusi:Eestist!

Vana suletud teema leiab siit http://trip.ee/content/austraalia/sugisel-austraaliasse.html! Trip.ee

Kaaslane saab tegelikult oktoobris 31. Plaanis on minna okt lõpus siis Brisbane farmitööle või sinna lähedale. Kui ta ennem WHV ära taotleb (30 a vanuselt), siis peaks viisa ju saama? Lihtsalt, et 2.aasta viisat enam ei saa? Eks?

Kas läänekaldal on vähem farme kui Queenslandis? Alguses oli plaan minna Perthi, kuid tundus, et farme on kuidagi vähevõitu :(

0
0

Just nii, sel juhul saab enne 31 sünnipäeva taotluse sisse anda 1 aasta viisaks. Ei oska farmide arve võrrelda aga läänekaldal on siiski väga palju farme. Käiakse põllumajanduses, oliivifarmides, viinamarjaistandustes. Sisemaa poole viljakasvatus. Põhjapool on kõike (troopilisemaks läheb kliima seal) Lõunapool on mai-sept vaiksem kuna siis on külmem aeg aga Perthi kant ja põhjapoolne osa toimetab aastaringi.

0
0

Hey!

Tekkis siin küsimus,et kui nüüd taodelda seda 2 aasta WH viisat kas siis on kindlasti vajalik kuskil just põllumajanduses töödata või kas piisab ka sellest kui töötan mõnel muul alal? Aga nn.suurlinnadest eemal? Või peab siiski minema kusgile farmi tööle?

Ette tänades! :)

0
0

Ei ole ju raske enne foorumipostitust vaadata ametlik info ise üle.

http://www.immi.gov.au/visitors/working-holiday/417/eligibility-second.htm

0
0

Paspaleys hakkab harvest juuni lõpus ja lõpeb orienteeruvalt septembri keskel. Harvesti meeskonda saamine on puhtalt vedamise asi. Sõltub muidugi millist tööd sa seal teha soovid nagu eelpool mainitud, siis erinevaid positisoone jagub ning inimesed tulenevalt töö iseloomust vahelduvad päris tihti. Tasub oma CV viia kontorisse ja kohapeal ära täita ankeet.

Eelepool kõneleja kommntaar justkui pärlimaailmas peaksid töötama ainult naised, kelle sugu on keeruline määrata - ei maksa kõike uskuda, mida räägitakse. Naistel on ilmselt kõige keerulisem töötada farmides ajavahemikul okt - märts vms, kuna siis kallab ohjeldamatult vihma ja õhuniiskus on kõrge. Olen täiesti normaalse kehaehitusega naine, kes polnud elus varem füüsilist tööd teinud ja Eestis olin kontorirott. Töötasin Pasi jaoks kaks hooaega järjest ja tagantjärele võin öelda, et midagi kontimurdvat seal polnud. Julget pealehakkamist :)

0
0

.

0
0

Tööle Austraaliasse

Kas keegi teab kas on võimalik töötle asuda Austraaliasse ka vanematel kui 30 aastastel ja kas selleks on mingid eritingimused?

0
0

3 põhilist võimalust. 1- tasulisse kooli minna mis annab vaid 20h nädalas töötamise õiguse. 2- Skilled viisa kui inimesel on riigi poolt soovitud valdkonnas haridus või pikaajaline töökogemus. Nimekiri otsi www.immi.gov.au skilled viisa alt. 3- Sponsorviisa kui leida ettevõte kes tahab inimest tööle võtta ning taotleb riigilt oma töötajale sponsorviisa (otsi sealt lehelt viisat nr 457). On teisi erivariante veel aga need 3 on levinumad.

0
0

Kuhu esimesena Austraalias maabuda?

Tere!

Plaan on pühkida Eesti tolm jalgadelt ja minna Austraaliasse, viisa juba tegemisel. Kuna olen selles vallas võhik, siis uuriksin, et milline piirkond Austraalias oleks alustuseks parim sihtpunkt? Ja lisaks kui kellelgi on aprillis/mais 2012 soovi Austraalisse minna, siis andke märku :)

0
0

Mitte keegi ei taha minna aprillis/mais? :)

0
0

Tere!

Olen 19-aastane neiu, kes lõpetab kevadel kooli ning soovib peale seda koos kahe sõbrannaga aastaks kuskile välismaale tööle minna ning elu nautima ! Palun soovitage, milline sihtpunkt oleks kasulikuim ning soodsamate tingimustega :) Igasugune abi ja nõuanded on tere tulnud !

0
0

Mina sõidan 11.aprillil Perthi! :)

0
0

kenk 20. veebr. 2012 01:30 0 0

3 põhilist võimalust. 1– tasulisse kooli minna mis annab vaid 20h nädalas töötamise õiguse. 2– Skilled viisa kui inimesel on riigi poolt soovitud valdkonnas haridus või pikaajaline töökogemus. Nimekiri otsi www.immi.gov.au skilled viisa alt. 3– Sponsorviisa kui leida ettevõte kes tahab inimest tööle võtta ning taotleb riigilt oma töötajale sponsorviisa (otsi sealt lehelt viisat nr 457). On teisi erivariante veel aga need 3 on levinumad.

Ma ise 32a. Mehemürakas :) Tahtsin ka Austraalia minna aga mitte ainult töötama vaid ka nautima sooja ilma ja *******.Kuigi oskan Ingliskeelt puhtalt ja olen ka varem Iirimaal töötanud ja Inglismaal samuti oma nägu näidanud.Enda elu on näidanud, et ka ilma tööloata saab tegelikult töötatud(lihtsamad tööotsad nagu turvamees, kolija,jne) ja ära elatud, kuid siiski tahaks seal riigis ametlikult töötada ja elu nautida.Mnjah, nii palju kui olen kuulnud ja ka ise proovinud on selle oskustöölise viisa saamine üks nuhtlus, lihtsam on leida tööandja kes on nõus sponsor-viisaga.Raha on olemas, et minna ja elada kas või hotellis 6-kuud ja tagasi lennata, aga see nüüd ka pole just see mida tahaksin...Kenka sa mainisid, et on veel erivariante, ehk kirjutad kui aega leiad ja viitsid.Kui seda avalikult ei taha siis saada mail.

[email protected]

0
0

30-40 aastased Austraaliasse.

MN 36 aastased sooviksid alustada uut elu Austraalias. Siiani jääb täiesti arusaamatuks see viisade asi? WHO viisat ei ole ju meil vanuse järgi võimalik taodelda. Teine võimalus – ükski tööandja ju ei hakka mulle viisat taotlema enne kui pole mind näinud! Kuidas siis 30–40 aastased inimesed Austraaliasse tööle saaks? Või peame selle mõtte eos maha matma? Ei tahaks küll. Keegi võiks selle puust ja punaseks selgeks teha. Muidu oli plaan selline:

Austraalia eestlastega mingid kontaktid luua, teha põhjalikku uurimistööd, mis võib seal ees oodata, loomulikult natuke raha korjata, dokumendid korda ajada ja siis tuld, otse Austraaliasse, kus peaks koheselt hakkama tööd otsima.

Kui keegi on nii abivalmis ja tahab neist asjust meile täpsemalt rääkida, siis võiksite jätta oma meiliaadressi! Ja igasugu vastused on teretulnud!!!

0
0

To Must Pärl. No kui te peate eestist oma pojale siia raha saatma, siis on küll mökuga tegu. Ma arvan, et ta joob oma raha maha ja siis palub emme käest juurde. Farme siin piisavalt ja keskmiselt peaks ikka 500 dollarit nädalas kätte saama, rent ja söök maha, siis peaks küllalt kätte jääma et ära elada ning raha vaestele vaenamatele saata. ei no ausalt!!!

0
0
Lennupakkumised
Reisikaaslased