Kui Euroopa Liit ja Türgi ei saa kokkuleppele (viisavabadus küsimustes), siis on Türgi öelnud, et ta ei tunnista pagulaste vastuvõtmise lepingut, nad avavad pagulastele piirid, mingu kuhu tahavad.Tore, kui see vaid ütlemiseks jääks, poliitilised mängud jne.Naisena ma tõesti soovin, et reis kujuneks pingevabaks puhkuseks ja seepärast siin olukorda uurin. NB!siia keskkonda tulin nädal tagasi ja mind hoiatati paari inimese eest, kes hakkavad ründama, halvustama, mõnitama (2 neist on siin juba sõna võtnud)...Samuti räägiti siin pikaajaliselt sõnavõtvatest inimestest, kes on alati positiivsed ja vastavad su küsimustele ilma ironiseerimata ( Horvaatia teemade puhul uva ja tutkaonu).Aga igast vastusest on midagi õppida, aitäh :)
Tänan epsik! Saan aru, et Sina juba vana kala:), mina lähen esmakordselt. Seepärast küsiks, et mis kell Pärnust stardite ja mis kell loodad esimesel õhtul kohal olla. Google näitab ligemale 10 tundi, aga reaalne elu on teine. Ja kuidas teil plaan on? Pärnus paned käigu sisse ja käigu võtad välja alles sihtkohas, või on juba esimene paus Ikla piiril? Mina ise prooviks jõuda esimeseks õhtuks mingi 150 km teisele poole Varssavit, kas õnnestub, ei tea:)
On ka siin plaanis 25. juuni varahommikul startida Viljandist Trogiri poole. Esimene ööbimine võetud Poolas hotell Gorski Wolborzi asulas (ca 100 km peale Varssavit). Teine ööbimine broneeritud Sloveenias Ptuj linnas. Google mapsiga siin olen veidi hiilinud, mis ees ootamas aga kustkohast osta vinjett sisenemisel mööda A1 Poolast Tsehhi? Streetview ei näita isegi ühtki tanklat piiri vahetus läheduses.