Boeing 737 MAX 8 Tallinna lennujaamas

Võib-olla on neid olnud ka varem, aga täna maandub Tallinna lennujaamas 2 MAX8 lennukit (Turkish ja LOT). Seejuures huvitav, et LOT üle pika aja suuremat sorti lennukiga Tallinnas. Põnev on veel ka see, et Frankfurdist maandub täna üle pika aja 3 lendu. Nature is healing.

Nature is healing indeed :) Mu kodu jääb kesklinnas täpselt ühe lennukoridori teele ja maanduvaid lennukeid on viimasel ajal kohe rohkesti.

Aga muidu jäi just silma, et see LOTi Varssav-Tallinn lend, mis pidi Boeing 737 Max 8 olema, tõusis küll Varssavis õhku, kuid seejärel maandus tagasi Varssavis. Flightradar näitab, et lend on diverted tagasi Varssavisse.

Siit ka küsimus - kas keegi on viimasel ajal MAX 8-ga lennanud? Kuidas oli - miskit erinevust tajuda vms?

Ma ise olen MAX 8-ga lennanud vist äkki kaks korda, enne kui need ground´iti - TUI Belgium lennuga Brüsselist Tiranasse ja LOTi lennuga Varssavist Brüsselisse (äkki ka tagasi, seda enam ei mäleta...). TUI lend oli 2018.a oktoobri alguses, paar nädalat enne LionAir´i õnnetust. LOTi lend aga oli vahetult pärast LionAir´i õnnetust ja mäletan veel, et õhkutõusmine oli kuidagi imelik - nagu rõhuvahetust oleks tavapärasest rohkem tunda. Siis muidugi polnud veel midagi teada sellest MAX 8 tüüpveast jt. Aga see on meeles, et kirjutasin toona mehele - et näed, lendan LOTi uue lennukiga, ja siis peale lendu jutustasin, et õhkutõusmisel oli tavapärasest teistmoodi / veider (?) tunne. Kuidagi jäi see meelde, eriti kuna toona lendasin oma 100 lendu aastas ja see õhkutõus oli kuidagi "teistmoodi".

0
1

Frankfurt - Tallinn lendudel tundub jah olevat viimasel ajal väga hea täituvus. Valdavalt enamus lennud A321 lennukitega võrreldes A319/320 lennukitega, mis lendavad sellel liinil tavaliselt.

0
0
Lennupakkumised
Reisikaaslased