Ülevaade Black Friday pakkumistest. Loe lähemalt
On kellelgi pakkuda tööd aastal 2012 nt.Itaaliasse, kuskile mujale Lõuna-Euroopasse või Taisse?

Soovin minna tööle aastal 2012 kuskile Lõuna-Euroopasse. On kellelgi pakkuda tööd naisterahvake või jagada infot selle kohta. Kõik info on teretulnud.

Kirjuta, mis sind täpsemalt huvitab. Elan Itaalias praegu, ehk saan abiks olla.

0
0

Saatsin teile sõnumina info :).

0
0

Ahoi oleksin ka väga huvitatud tööst Itaalias v üldse vahemere ääres aga tean et itaalias on inglise keelega suht koht raske midagi leida. Samas otsin ka kaaslasi kellega siis mingi koht välj avalida ja siis suveks mõnus trip ette võtta. Ise olen 24 aastane neiu kes on ka elenevalt palju reisinud ja suvel sai ka Kreetal natuke tööd tehtud!!!! Ootan kirju oma meilikale [email protected] v siis räägime siin =)!!!

0
0

Murlin, nägin sõnumit. Vastan sulle meilile pikemalt lähima paari päeva jooksul. Hetkel veidi teguderohked päevad. Kessu87, võin ka sulle oma Itaalia kogemustest kirjutada, või nõu anda kui soovid!

0
0

challengergirl sinu muljed ja nõu oleks väga oodatud =)

0
0

Ootan huviga sinu infot challengergirl. Tänud.

0
0

Mul on plaanis suvel sõbraga ka proovida Itaalias töödata kuskil, kui kellelgi infot võib julgelt teada anda!

0
0

Tere Strijder, kuigi ise otsin ka siin postituses Itaaliasse tööd siis tean ka ühteist Itaalia kohta. Olin seal mõni aeg tagasi ja ka töötasin seal, aga mulle sai saatuslikuks see, et ma keelt ei oska. Kui sina ja sinu sõbrer itaalia keelt üldse ei oska, siis on seal päris raske, sest kahkuks nad ei oska inglise keelt. Ainuke võimalus on proovida kuskile turimsitsentrumitesse, kus on palju turiste, kus lihtsalt on vaja töötajaid kes oskaks inglise keelt. Aga siiski ärge laitke plaani maha ja kas oleks võimalik sinuga ka edasi suhelda meili teel, sest mulle väga pakkub huvi ise tagasi Itaaliasse minna ja just suvel. Üritan ka praegu õppida Itaalai keelt. Kui oled nõus meilitis ushtlema, siis ootan su kirja [email protected] =)

0
0

Ka mina oleks huvitatud !! Oskan inglise keelt. [ Ei pea olema Itaalias ! ] Ja võimaluse korral võiks keegi minuga ühineda.

0
0

Tere pr1ntsess.....otsin ka kaaslast kelelga koos suvel kuskile tripima minna äkki suhtleks lähemalt. kirjuta siin v siis meilile [email protected] =)

0
0

Suvi on minu jaoks liiga kauges tulevikus, ma ise lähen jaanuaris juba.

0
0

Mina otsin ka reisikaaslast.. ise saaksin minna umbes aprillis :)

0
0
Lennupakkumised
Reisikaaslased