London !

Hei!

Olen kolimas Londonisse, et alustada õpinguid ülikoolis. Nimelt on mul mõned küsimused elu alustamise kohta ning oleks tore kui keegi asjalik oskaks neile vastata :)

1. Milline mobiilsideoperaator on kõige parem/mõistlikum/odavam valik? Vajalik oleks hea hinnaga kõned/sõnumid ja 3g internet.
  2. Millises pangas on üldse võimalik ja mõistlik arvelduskontot avada?
  3. Kuidas on võimalusega leida töökohta baaris/ettekandjana kui varasem kogemus Eestis on olemas, lisaks hea inglise keele oskus. Kas nii on võimalik, et lihtsalt jalutad baaridesse sisse ja pakud ennast või tuleks eelnevalt Eestis koht välja otsida ja nendega eelnevalt suhelda?
  4. Kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kellel oleks Aldgate/Whitechapeli lähedal üürida tuba mõistliku hinna ja toreda seltskonnaga :) ?

Cheers, Triin

Jalutad ja pakud. Ei usu eriti, et nad viitsiksid Eestis elava isikuga asju ajama hakata, kui niikuinii 13 miljoni elanikuga linnas valikuvariante jagub.

Ma kasutan Vodafone'i ise, mis on Eestis kunagi kasutusel olnud Simpel kaardiga võrdväärne variant (pay-as-you go). Laps kasutab O2, kust talle anti tasuta Blackberry (mitte nii tasuta siiski, £9 kuumaksuga, sisaldades kõiki kõnesid ja tekstisõnumeid).

Ise kasutan Lloyds TSB panka, aga võib ju jalutada panka ja asja uurida. Üliõpilasele tehakse suurema vaevata üliõpilaskonto, milleks on vaja kooli vastuvõtukirja.

0
0
  1. Telefonle on päris hea GiffGaff kõnekaart http://giffgaff.com/index/offer Ise maksan 7.50 naela kuus ja saan selle eest 200 min kõneaega, lõppmatuseni smsse ja 250MB internetti, 10 naela eest saab juba 1GB ja 12 eest lõpmatuseni internetti ja väga normaalse kiirusega on.

2. Igas pangas võimalik konto teha kui aadress olemas ja selle tõestus (kiri sinu nimele saadetud). Ise kasutan Barclays ja olen rahul.

3. Tööd leiab ikka, eritigi kui varasem kogemus olemas. Eestist pole mõtet asju orgunnida ma arvan. Kohale tulles vb Gumtree, kohalike baaride/klubide fb ja koduleheküljed üle käia ja uurida, kas neil on pakkuda tööd.

Edu töö leidmisega ja veel rohkem edu õppimiseks!

0
0

Mina kasutan ka GiffGaffi - £10 saan terveks kuus interneti, k6ned ja smsid.Olen rahul :)

0
0

Aitäh :) ! Võite veel vastuseid kirjutada, kunagi ei ole liiga palju arvamusi :)

0
0

Tere!

Suundun sügisest Londonisse ülikooli ja vaatan praegu erinevaid kortereid, et aimu saada, mis hinnaklassis need seal on. Kuna otsin koos kahe teise üliõpilasega koos, siis ideaalis võiks korter olla kolme magamistoa ja elutoa/köögiga. Kõik hinnad, mis gumtree, rightmove jne annavad, sinna sisse pole arvestatud kommunaalkulusid, kas kellelgi on aimu, kui suured need Põhja-Londonis (täpsemalt Barnetis) olla võiksid?

Päikest, Doris

0
0

Mina kasuta juba kolm aastat 3 liitumis ja kõnekaarti http://www.three.co.uk/ ning olen rahul, kuus maksad nii palju kui kalli mobla ostad neilt (endal on Samsung Galaxsy III ja maksan 35£ kuus) ja sellega on kuumaks , internet ja palju muud tauta ja levi neil igal pool, samas kui mehel oli vahepeal O2 ja levi andis kogu aeg soovida, tihti lihtsalt polnud, kuigi elame Manchesteris, kus peaks olema hea levi ja internet oli ka piiratud. Kõnekaart on samas jama kui on helistamisi palju, et liitumisel odavam kõne minut. Õnneks siin omavahelised kõned tasuta. Kindlasti uuri, palju maksab ka kõne Eesti kui tahad vahel koju helistada, odavaim on lauatelefoniga :) Ja eks sa pead ise vaatama, mis sulle paremini sobib :) Pank on mul Barclays http://www.barclays.co.uk/PersonalBanking/P1242557947640 ja jälle olen rahul, algul kunagi oli mul Lloyds TSB ja mulle lihtsalt ei sobinud see pank. Elukohta otsi siit http://www.gumtree.com/manchester kohalik kuulutusleht siin või FB, sest viimasel ajal jääb üha silma klubid, kus on koos kõik eestlsed ja seal jagavad ja otsivad kohti, kus elada :) Tööd tasub koha peal uurida, sest mõni koht tahab sind kohe tööle, kui oled sobiv neile :)

0
0

Sama lugu, telefonioperaatoriks on mul 3, millega on mul leping ja maksan £35 kuus (hinnas iphone ise, piiramatu internet, 5000 SMSi, 2000 kõneminutit kuus, mis ei ole mul kunagi täis saanud), olen väga rahul. Naaber kasutab O2-te ja internetipulka ning käib ikka mult internetti küsimas, et Skype´s kodustega suhelda. Pangaks on mul Barclay´s, millega olen ka väga rahul ja mida ma ei saanud öelda Lloyds TSB kohta, samas naaber on küsinud mult laenu, sest ei ole saanud oma Lloyds kaardiga CASH MACHINE´st raha välja võtta. Et võid eelistada küll odavamaid variante, kui kvaliteet nii oluline pole :)

1
0
Lennupakkumised
Reisikaaslased